Bouwprofessionals in Etten-Leur: van badkamers tot timmerwerk

Bij een groot project verliest u soms weleens het overzicht: wie is deze onderaannemer, wat staat er vandaag op de planning en had er niet ergens een vergunning aangevraagd moeten worden? Met Bouwbedrijf Akkermans uit Etten-Leur hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Of wij nu uw hele project realiseren of voor een paar algemene werkzaamheden langskomen, bij ons weet u precies waar u aan toe bent.

Neem contact op

Waar komt Bouwbedrijf Akkermans uit Etten-Leur voor langs?

Totaalpakket

Kiest u ervoor om door ons uw project van A tot Z te realiseren? Tijdens de werkzaamheden sturen wij eventuele onderaannemers en leveranciers aan. Het voordeel voor u? Eén aanspreekpunt voor al uw vragen en om altijd op de hoogte te blijven.

Vrijblijvende offerte
Voordat we aan de slag gaan, horen we in een vrijblijvend gesprek graag wat uw specifieke wensen en ideeën zijn. Naar aanleiding van dit gesprek stellen we een open, heldere en vrijblijvende offerte voor u op. Indien gewenst passen we de offerte aan, bijvoorbeeld ten behoeve van technische aspecten. Bij ons krijgt u waar voor uw geld: onze offertes hebben altijd een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast vindt u altijd een uitgebreide omschrijving van de te realiseren werkzaamheden. Blijkt tijdens de uitvoering dat er meer of minder werk verricht moet worden? Dan bespreken we vooraf de opties en bijbehorende prijzen, zodat u niet achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan.


Bouwkundige tekeningen
Zijn er al bouwkundige tekeningen gemaakt? Dan is het mogelijk om op basis hiervan de offerte op te bouwen. Mocht er nog geen benodigd tekenwerk zijn gedaan, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Ook vergunningaanvragen bij de gemeente nemen wij dan voor onze rekening.

Afspraken en planning
Nadat de opdracht is vastgesteld, spreken we een startdatum af en wordt er een planning gemaakt over het verloop van het bouwproces. In deze planning staat wanneer materialen worden geleverd, onderaannemers hun werkzaamheden uitvoeren en er door u als opdrachtgever zelf iets moet worden geregeld.


Uitvoering
Tijdens het werk houden wij u altijd op de hoogte van de voortgang. Technische en esthetische vragen kunt u altijd met ons bespreken. Komt het eind in zicht, dan kijken we hoe we het project geheel naar wens kunnen opleveren. Wilt u bijvoorbeeld een specifieke raambekleding laten plaatsen of wenst u een nieuwe vloer? Voor het uiteindelijke totaalplaatje is bij ons alles mogelijk.

Nazorg
Hebben we het project afgerond, dan laten we u niet zomaar zitten. Mocht er onverhoopt sprake zijn van een klacht of probleem, dan lossen we dit voor u op.

Algemene Werkzaamheden

Aanbouw

Het maken van een complete aanbouw: vanaf de fundering tot en met het dak, uitgevoerd met constructieve ingrepen aan bijvoorbeeld gevels. Aangepast of uitgevoerd in de stijl passend bij de woning. Ook kunnen we een gehele opbouw op uw woning verzorgen in prefab-constructies.


Totale verbouw
Bij totale verbouw strippen we het bestaande pand en verbouwen we deze tot een woning met het comfort en gemak van deze tijd. Indien gewenst combineren we dit met een aan- of opbouw.


Kozijnen
We leveren, plaatsen en monteren hardhouten kozijnen, deuren en ramen. Deze voorzien we van hang- en sluitwerk en isolatieglas.


Dakkapellen
We maken en leveren traditionele dan wel prefab-dakkapellen op maat in de gewenste stijl van de woning.


Dakramen
Voor uw dakraam leveren en monteren we Velux-dakramen en accessoires. Ook het aanpassen van de dakconstructie behoort tot de mogelijkheden.


Zolders
Van uw zolder maken we een mooie bruikbare plek met complete na-isolatie, het aanbrengen van gipsplaten en het stuken van de zolder.


Badkamer
Van sloop tot tegelwerk: wij maken van uw badkamer, toilet, douche vernieuwde sanitaire voorziening.


Meubels
Wij vervaardigen allerlei soorten meubels. Wilt u een massief eiken kast of steigerhouten tafel? Met ons maatwerk is alles mogelijk.


Veranda’s
We realiseren veranda’s, bijgebouwen, overkappingen en carports in de stijl van de woning in iedere gewenste vorm en afmeting.


Lichtstraten
Een lichtstraat in piramidevorm of als lessenaarsdak? Bij ons krijgt u een stijlvolle lichtstraat van onderhoudsvrije materialen die zijn voorzien van gelaagd isolatieglas.


Trappen
Een mooie trap voor uw nieuwbouwhuis of voor in uw huidige pand? We maken trappen van diverse houtsoorten in elke gewenste vormen maat.

Onderhoud

De dakgoot inspecteren, het metselwerk nalopen, kitwerk repareren en de meterkast checken? Bij ons kunt u ook terecht voor inpandig en uitpandig onderhoud van uw woning of kantoorgebouw. Wilt u hier graag incidenteel gebruik van maken of juist op periodieke basis? Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven eenmalig of op contractbasis.